browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sitges

Posted by on 10 december 2012

Maandag 10 december. Nu dan 35 km te Zuiden van Barcelona. De camping El Garrofer (tot 16/12 open) oogt prima en heeft ook nog een restaurant dat open is.  Vanochtend vroeg naar Bike Gracia midden in B.gereden. Eigenaar is een jonge Nederlander dus dat communiceert makkelijk. Op maandag is de winkel en de reparatieplaats dicht, dinsdagnochtend gaat hij de fiets repareren en belt me dan eerst voor de prijsopgave. Vervolgens heb ik twee camperplekken (bewaakte parkeerplaatsen) in Barcelona bekeken maar die bevielen me niet (prijs €30 – kwaliteit: niet). Dus toen de camping in Sitges opgezocht. Het weer: onbewolkt, graad of 12. Morgenochtend met de bus naar B. (40 minuten) en dan later op de dag met de fiets in de trein terug naar S. – hoop ik.

NB Niet alle fenomenen vd reis worden uitgebreid beschreven. Bijvoorbeeld dat de EU-vulnippel (lpg-gasfles) boven op de bestaande nippel komt en dus niet in plaats van. Zie je het voor je? Alles nu weer goed. Tja.

NB2 Ook geslaagd voor het diploma achteruit-rijden-bij-verkeerde – afrekenpoortje-tol-snelweg-tijdens-ochtendspits.”Soy extranjero – Aprender  Espagnol de libro”

NB3 interessante site met camperplekken in Spanje van het Plataforma Autocaravanes Autonoma. http://www.lapaca.org/areas/areas.php.

 

Moraira (Alicante)
Llica de Val (Barcelona)

Comments are closed.